Název | Množství a jednotka |
---|---|
husí nebo kachní játra | 300 g |
drůbeží maso | 150 g |
smetana ke šlehání | 200 ml |
koňak nebo brandy | 3 lžíce |
citronová kůra | 1/2 lžičky |
bílý pepř | špetka |
zázvor mletý | špetka |
muškátový květ | špetka |
sůl | |
máslo na vymazání |
Postup: Platýze omyjeme, osušíme papírovou utěrkou (pokud je s kůží, tak u ocasu kůži... zobrazit recept
Postup: Noky uvaříme v osolené vodě a scedíme. Listový špenát opereme, natrháme a na... zobrazit recept
Postup: Hlávku zelí očistíme od nepěkných listů. Rozpůlíme a nakrouháme na jemno. Dáme... zobrazit recept
Postup: Eidamskou cihlu nastrouháme na jemném struhadle. Mleté maso (nejlepší je bůček,... zobrazit recept
Postup: Květák rozebereme na růžičky, popřípadě ještě pokrájíme na jemno. V hrnci na... zobrazit recept
Napíšu, jak jsem se toho chopila já – třeba to někomu, kdo se ještě neodhodlal,... zobrazit článek
Restaurace penzionu Sluníčko je nekuřácká a nabízí kvalitní kuchyni plnou...